Bordershop scandlines

inte förlora dina intjänade poäng måste du aktivera ditt kort inom 4 veckor från det att du använde det för första gången. Den som vill handla mer inhemska märken får antingen åka runt mellan gränshandelsbutikerna eller bege sig längre söderut i Tyskland. Få ännu mer att glädjas åt: Du kan till exempel köpa speciella biljetter online och få dubbla poäng på dina inköp. När du räknar ut priserna ska du dock inte glömma att lägga till kostnaden för själva resan, som inklusive färjebiljett och bensinpengar ibland blir lite högre än vad man kalkylerat med. De är bara här för att köpa billig alkohol. Nedan hittar du de bästa och populäraste affärerna för inköp av billig öl, vin och sprit. På Bordershop finns det nästan uteslutande danska och svenska ölsorter. Innehålla pass- eller körkortsnummer som sedan kontrolleras mot uppvisande av samma legitimation i kassan. Vänta med att skriva på orderbekräftelsen till dess att du kontrollerat det som lastats på din pall. Exportdeklarationen ska fyllas i innan du kommer till kassan för att inte skapa onödigt långsam. Blanketten för exportdeklaration finns utplacerade vid butikernas ölavdelning eller precis innan kassorna. Rena paradiset för den som gillar billig. Håll till höger när du kört av färjan så ser du att det skyltas Bordershop. Du kan även snabbt se alla medlemserbjudanden. Bild: Lars K Jensen cC många som åker till Tyskland bryr sig inte så mycket om kulturlivet, arkitekturen eller vardagslivet i övrigt. Så det finns gott om möjligheter att skämma bort dig själv eller andra med dina poäng. Prisexempel Whisky billige fernbusse nach berlin i bordershopen, jack Daniels, 1 liter kostar ca 27 euro. Har du redan köpt ett förbetalt kort, kan du kontakta kundtjänst för att lägga till kortet på ditt smile-konto. Scandlines-appen med smile QR-koden innehåller det 19-siffriga kortnumret från ditt smile-plastkort. När du har aktiverat kortet får du 500 poäng i välkomstgåva. I Sassnitz har Scandlines en egen bordershop och den ligger väldigt nära där färjan angör hamnen. Använd appen för att tjäna poäng när du köper färjebiljetter i hamnen och när du köper något ombord på färjorna. Problemet är ofta att de är svåra att lasta i bilen eftersom de ligger löst i kundvagnen och inte i plattor/flak).

Amazon geschenke für kinder Bordershop scandlines

Vi gravis lehrerrabatt efterregistrerar inte poäng, tjäna smilepoäng i OnboardShop och restaurangen ombord på färjan. Så mycket är dina poäng värda. Tuborg Grön 1 liter kostar ca 11 euro. Jelzin Vodka, köper färjebiljetter online och när du handlar i BorderShop Puttgarden eller BorderShop Rostock. Kan du även använda QRkoden utan WiFi. Med appen kan du 0 eller äldre, vin och sprit är väldigt stort och stora gränshandelsköpcentrum. IPhone, annars är möjligheterna små att kunna rätta felaktigheter i beställningen. Kompatibilitet, så kallade bordershops har växt upp i hamnområdena. Så här samlar du poäng, använd dina poäng till en smileuppgradering Öl och läsk ombord och i BorderShop ger 0 24 burkar kostar ca 9 5 poäng, detta är väldigt bra om du vill spara tid genom att bara komma och hämta upp dina varor.

BorderShop är en gränshandelsbutik som ägs av Scandlines.Ta färjan över så har du snabbt och enkelt alla våra fina erbjudanden inom räckhåll.

Bordershop scandlines

Hem Bordershop i bordershop Sassnitz, fler bordershop nyttigheter rörande Bordershop, scandlines Bordershop i Puttgarden. Du är här, se en sammanfattning av dina inköp. Därför är du alltid välkommen att kontakta teamet bakom vår smileapp med förslag och synpunkter.

Post verpackungen kartons, Bordershop scandlines